De debò que porto pròtesis capil·lar?

Les pròtesis capil·lars d’última generació.

Fa un parell de dècades enrere, les pròtesis capil·lars no eren com les d’ara. Gràcies a l’ avenç tecnològic, s’ han millorat els processos de fabricació donant com a resultat, una varietat de sistemes capil·lars molt ben assolits quant a estructura, qualitat, acabat i el més important: 100% indetectables a la vista i el tacte. Han acabat els anys on els valents senyors que decidien col·locar-se un bessó, eren l’objecte de burles, comentaris a esquenes i mirades incòmodes per “portar un gat al cap”.

Ara els temps han canviat i podem comptar amb diverses opcions per solucionar l’alopècia de forma estètica utilitzant sistemes capil·lars, ja que la majoria d’aquests solen ser no detectables, si bé també influeixen en aquest factor, l’estil del pentinat en combinació amb el tipus de pròtesis que porti el client. No obstant això, sabem que fer aquest pas comporta una sèrie de temors i dubtes. Primer prendre la decisió de col·locar-se-la o no i després apareix el dilema de com afrontar la reacció de les persones del teu entorn. Hi ha moltes formes de fer-ho, totes són vàlides. Al nostre centre mantenim la confidencialitat dels nostres clients, però de manera general hem detectat que afronten la col·locació i reaccions de les següents maneres:

De debò que porto pròtesis capil·lar?

N’hi ha que parlen obertament del tema. Aquests clients fan fins i tot un preàmbul a la col·locació i comuniquen als seus al·lots amb anterioritat el que tenen pensat fer. De vegades fan un sondeig previ per conèixer les opinions dels seus éssers estimats o amics, encara que la decisió final la prenguin ells. El benefici d’això, és que es redueix considerablement les reaccions indesitjables i s’augmenta la confiança del client usuari perquè ja sap què esperar dels altres (tot i que en molts casos ni els importa).

D’altres, els ho diuen només a unes quantes persones molt properes, com la parella, pare o mare i també “preparen el terreny” per al canvi, i que en tornar no siguin gaires els que notin la diferència. En aquests casos, el client no sol comunicar obertament que porta pròtesis però si algú li pregunta tampoc ho nega, no s’avergonyeix de portar-la. És el perfil majoritari almenys, al nostre centre.

Hi ha els que no els ho diuen a ningú o només a una persona de la seva total confiança, que després actua com una ajuda o supervisió en el moment de realitzar el manteniment. També recolza en cas d’un percance amb la pròtesi. Aquests clients són tancats i els del seu entorn no s’adonen que porta pròtesis, però si algun arribés a preguntar tractarà de canviar el tema o negar-lo.

I hi ha casos extrems on el client se l’oculta a tots. No els ho comunica ni a persones de confiança i ni vol que se’ls relacioni amb res del món de les pròtesis, per tant, ells mateixos es realitzen el manteniment i no assisteixen al centre, excepte en emergències. No segueix les xarxes socials per evitar que se’l vinculi ni molt menys cedeix els drets d’imatge per sortir-hi.

Totes aquestes formes de manejar la col·locació i reaccions posteriors són totalment entenedores i acceptables. Depenen en gran part de la personalitat i nivell de confiança del client.

Recomanació.

La nostra recomanació és avaluar primer la necessitat de col·locació. Pensar si és el que realment es desitja, i si això està molt per sobre de l’entorn en què es visqui. Al final de comptes, l’opinió dels altres no ha d’importar gaire si fer un canvi d’imatge ens farà sentir bé amb nosaltres mateixos. Una persona segura de si mateixa és la fórmula perfecta per afrontar tots els reptes.

Esperem que puguis deixar els teus comentaris i seguir debatent sobre aquest tema tan important en el moment de prendre la decisió.

També et convidem a seguir-nos a les nostres xarxes socials i subscriure’t al canal YouTube Hair Solution.

AUTOR

Post relacionats

Alopècia androgènica: Causes i tractament
L'alopècia androgènica és una condició mèdica que provoca una pèrdua progressiva dels cabells en homes i ...
Llegir més →
8 raons per triar Hair Solution.
Res arriba per casualitat. Puc demostrar-t'ho amb proves i dades que et faran entendre el perquè ...
Llegir més →
Complexos en la societat i els estàndards de bellesa
Els estàndards de bellesa Perfectes, alts, cabell abundant, dents blanques, llavis carnosos, prims, músculs marcats, pell ...
Llegir més →
close-form
Dona-li una nova oportunitat al teu pèl. Deixeu-vos les teves dades i comença avui mateix!

Ens comprometem amb els teus resultats.
Som líders en solucions capil·lars a Europa.

👉 Més de 10 anys d’ experiència.

👉 Líders europeus en solucions capil·lars.

👉 T’acompanyem durant tot el procés.