SOLUCIONS CAPIL·LARS/PREVENCIÓ

Prevenir la caiguda del pèl és possible amb Hair Solution

Quan es tracta de prevenir la caiguda dels cabells és molt important fer-ho amb prou antelació. Per això, a Hair Solution tenim totes les solucions, sense importar els teus antecedents o circumstàncies per les quals et preocupa tenir la certesa que conservaràs el teu pèl.

Proves diagnòstiques capil·lars preventives

Preveuen la caiguda del teu pèl

Aconsegueix més brillantor i força als teus cabells

Conselleria de Sanitat
Centre Sanitari Autoritzat: CS18960

+42.000

persones ja gaudeixen del seu pèl gràcies a Hair Solution

Prevenir la caiguda dels cabells és fonamental

Prevenir la caiguda dels cabells és el primer pas per poder mantenir-lo sa, fort i amb brillantor. És molt més fàcil recuperar el teu pèl si prèviament has estat prevenint la seva caiguda. Els resultats dels nostres tractaments sempre són millors en pacients que prevenen la seva caiguda.

hair-solution-prevencio-1 data-lazy-srcset=
PREVENCIÓ HAIR SOLUTION
Què és la prevenció capil·lar?

La prevenció capil·lar és un conjunt de pràctiques i cures destinades a mantenir la salut i la bellesa dels cabells. Si has detectat els primers problemes capil·lars; et preocupa començar a veure pèls al llit o la dutxa; tens antecedents familiars amb alopècia; has notat la pèrdua de força o la falta de brillantor, hauries de començar a utilitzar mesures preventives adequades i així reduir la incidència d’aquests problemes i mantenir un cabell fort i saludable.

Pots prevenir les causes més comunes de problemes capil·lars

1

Canvis hormonals.
Durant l’embaràs, per exemple, moltes dones experimenten un augment en la caiguda dels cabells a causa de canvis hormonals.

2

Estrès físic o emocional. En moments d’estrès, el cos pot redirigir els nutrients i l’energia cap a altres funcions vitals, cosa que pot debilitar els cabells i provocar la seva caiguda.

3

Factors genètics.
Si tens antecedents familiars d’alopècia o altres problemes capil·lars, és important prendre mesures preventives des de primer.

4

Malalties o tractaments mèdics. Algunes malalties i els tractaments mèdics associats, com la quimioteràpia o el
COVID-19, poden tenir un impacte negatiu en la salut dels cabells.

LES MILLORS CLÍNIQUES

Cuida els teus cabells amb els nostres especialistes en prevenció capil·lar

Els nostres especialistes en salut capil·lar et brinden la millor atenció i els més avançats tractaments per prevenir i cuidar els teus cabells.

hair-solution-prevencio-2 data-lazy-srcset=
hair-solution-prevencio-3 data-lazy-srcset=
TECNOLOGIA D' ÚLTIMA GENERACIÓ
Tecnologia d'última generació: deixeu-vos cuidar dels teus cabells sense preocupacions

Confia en la nostra avançada tecnologia i rellisqueu-te sabent que ens encarregarem de cuidar i millorar la salut dels teus cabells, sense que tu hagis de preocupar-te per res.

Preguntes freqüents

En la majoria dels casos, la caiguda dels cabells és hereditària. Això significa que es transmet d’un dels seus pares o de tots dos. L’edat, l’estrès, la mala alimentació, certes malalties i els efectes secundaris dels medicaments o tractaments mèdics també poden causar la caiguda dels cabells.

El tractament capil·lar preventiu és un conjunt de mesures i tècniques que s’apliquen per evitar o reduir l’aparició de malalties i problemes capil·lars. Consisteix a cuidar i enfortir els cabells i el cuir cabellut per mantenir-lo saludable i prevenir la caiguda dels cabells, la caspa, la sequedat, entre altres problemes.

Per prevenir les malalties capil·lars, és important mantenir una bona higiene capil·lar, rentant els cabells regularment amb productes suaus i adequats per al tipus de cabells. A més, es recomana evitar l’ús excessiu d’eines de calor, protegir els cabells de l’exposició al sol i utilitzar productes de cura capil·lar que siguin nutritius i fortificants.

La vitamina més important per prevenir la caiguda dels cabells és la vitamina B7, també coneguda com a biotina. La biotina juga un paper crucial en el creixement i enfortiment dels cabells, per la qual cosa la seva deficiència pot provocar la caiguda del mateix. Es pot obtenir biotina a través d’ aliments com ous, nous, peix, alvocat i verdures de fulla verda, o també mitjançant suplements vitamínics recomanats per un professional de la salut.

Per enfortir el pèl, és recomanable mantenir una alimentació equilibrada i rica en nutrients, incloent-hi proteïnes, vitamines i minerals. A més, es pot utilitzar productes capil·lars que continguin ingredients fortificants, com biotina, queratina, pantenol o olis naturals. També és important evitar l’ ús excessiu d’ eines de calor, com assecadors i planxes, i protegir els cabells de l’ exposició a agents agressius, com el clor o el sol.

La salut capil·lar es refereix a l’estat de benestar i equilibri dels cabells i el cuir cabellut. Una bona salut capil·lar implica tenir un cabell fort, hidratat, lliure de malalties o afeccions com la caspa o la caiguda excessiva. Mantenir la salut capil·lar implica cuidar i protegir els cabells mitjançant hàbits adequats d’higiene, alimentació i l’ús de productes capil·lars que siguin suaus i nutritius.

La vitamina més important per als cabells és la vitamina B7, també coneguda com a biotina. La biotina és essencial per al creixement i enfortiment dels cabells, ja que juga un paper fonamental en la producció de queratina, la proteïna principal dels cabells. A més de la biotina, altres vitamines importants per als cabells inclouen la vitamina A, vitamina E i vitamina D, així com el complex de vitamina B en general.

La caiguda dels cabells pot tenir diverses causes, que van des de factors genètics i hormonals fins a l’estrès, una mala alimentació, malalties del cuir cabellut, tractaments mèdics com la quimioteràpia, entre d’altres. També poden influir l’ ús excessiu de productes químics agressius, el pentinat agressiu i la calor excessiva en els cabells. És important determinar la causa subjacent de la caiguda dels cabells per abordar-la adequadament.

Els símptomes de les malalties capil·lars poden variar depenent del tipus de malaltia, però alguns símptomes comuns inclouen la caiguda excessiva dels cabells, picada al cuir cabellut, descamació, enrogiment, sensibilitat, sequedat, cabell trencadís o debilitat, i presència de caspa o costres al cuir cabellut. Si s’ experimenta algun d’ aquests símptomes de manera persistent, és recomanable buscar atenció mèdica especialitzada per a un diagnòstic i tractament adequats.

close-form
Dona-li una nova oportunitat al teu pèl. Deixeu-vos les teves dades i comença avui mateix!

Ens comprometem amb els teus resultats.
Som líders en solucions capil·lars a Europa.

👉 Més de 10 anys d’ experiència.

👉 Líders europeus en solucions capil·lars.

👉 T’acompanyem durant tot el procés.