SOLUCIONS CAPIL·LARS/
MICROPIGMENTACIÓ

Recupera la sensació dels cabells naturals des de la primera sessió

La micropigmentació és una tècnica molt segura i no agressiva, cosa que la converteix en una opció molt eficaç per solucionar determinats problemes que d’una altra manera serien molt difícils de corregir.

Tècnica molt segura i no agressiva

Molt eficaç per ocultar cicatrius

El complement perfecte de l’ empelt

+42.000

persones ja gaudeixen del seu pèl gràcies a Hair Solution

En què consisteix la micropigmentació capil·lar?

La tècnica de micropigmentació capil·lar o tricopigmentació és un tractament que simula la presència de sortida de pèls al cuir cabellut, mitjançant la micropigmentació selectiva del mateix. Els objectius principals són modificar, corregir, embellir i reequilibrar de forma semipermanent determinats trets corporals usant la implantació de pigment a la pell.

micropigmenatcion-hair-solution data-lazy-srcset=
MICROPIGMENTACIÓ HAIR SOLUTION
Per a qui està recomanada la micropigmentació capil·lar?

Es tracta d’una excel·lent opció per ocultar cicatrius del cuir cabellut, simular l’augment de densitat capil·lar i l’aspecte d’un cap rapat en pacients amb alopècies agressives o totals.

ELS MILLORS CENTRES
Els millors especialistes al costat de les millors tecnologies per a un acabat perfecte

Als nostres centres podràs gaudir una tècnica exclusiva per a una perfecta execució de la tricopigmentació i aconseguir acabats que treguin el millor de tu.

micropigmentacion-mejores-centros data-lazy-srcset=
micropigmenatcion-hair-solution-2 data-lazy-srcset=
MICROPIGMENTACIÓ HAIR SOLUTION
Despreocúpat de tot. A Hair Solution utilitzem tecnologia d'última generació

Els nostres tècnics s’encarregaran de tot perquè estiguis sempre perfecte.

Preguntes freqüents

La tècnica consisteix en la injecció d’ una petita quantitat de pigment en la capa superficial de la dermis del cuir cabellut, l’ objectiu principal del qual és aconseguir-ne un aspecte natural. Es tracta d’un procediment pràcticament indolor i, sens dubte, constitueix una opció terapèutica lògica i inimitable per cobrir zones despoblades, com per exemple, zones cicatricials.

Com a complement a l’ empelt capil·lar, podrà permetre extensions més àmplies en àrees donants amb alguna debilitat. La micropigmentació es pot realitzar a la zona receptora, on prèviament hàgim realitzat un microtrasplantament capil·lar per donar més sensació de densitat o també a la zona donant, quan hàgim extret certa quantitat de fol·licles pilosos per donar també una major sensació de densitat.

Aquesta tècnica es realitza entre 2 i 3 vegades amb una durada per sessió d’ 1 hora aproximadament si és una zona petita. En un altre cas podria demorar-se més temps, depenent de la mida de la zona a tractar. Tenint en compte que és indolora, resulta un procés relativament senzill i ràpid de realitzar.

Entrant més en detall, aquesta tècnica assoleix una profunditat que varia entre 0,25 i 1,75 mil·límetres a la pell. Això permetrà donar la imatge desitjada sense danyar el cuir cabellut.

Un cop finalitzat el procés és possible que el cuir cabellut es quedi lleugerament irritat o inflamat a causa de l’ús de les agulles, però res del que preocupar-se. Amb deixar passar unes hores el cuir cabellut tornarà al seu estat normal. És possible que algun poro expulsi algun excés de tinta, però de cap manera afectarà el resultat final.

Abans de sotmetre’s al tractament haurà de seguir certes cures que li seran avisades prèviament per l’equip clínic, com evitar el consum de begudes alcohòliques o no consumir medicaments anticoagulants.

És un procés, en el qual ni tan sols cal fer servir anestèsia, però en alguns casos es pot fer servir anestèsia local o tòpica. Gràcies a aquest tractament podràs ocultar certes calves o afavorir la imatge estètica que donarem als altres gràcies a una major sensació de densitat capil·lar.

La línia de dibuix frontal podrà diferir en base al resultat que s’ estigui buscant.

La tricopigmentació no té pràcticament diferències entre homes i dones, tampoc succeeix amb les persones que tinguin els cabells llargs. En cas de patir alguna cicatriu o alopècia parcial (en àrees molt concretes) no hi haurà necessitat de rapar el pèl per poder intervenir-se en aquest tractament.

Els resultats són habitualment òptims, ja que la presència d’ aquesta micropigmentació és pràcticament imperceptible, ja que es tracta d’ una tècnica molt avançada i desenvolupada. Es pot utilitzar en pacients que presenten una calvicie total o parcial.

Els resultats que s’esperen obtenir en alguns pacients són d’efecte rasurat o efecte shaved, com si tingués el cuir cabellut rasurat de forma natural. Aquest resultat s’obté en pacients que tenen zones completament despoblades després de la pèrdua de pèl.

Altres pacients busquen un efecte d’augment de densitat, en el cas de pacients que tinguin prèviament poca quantitat de pèl i desitgin augmentar la seva densitat de forma visual.

Un tercer grup de pacients pot buscar dissimular una zona cicatricial que pugui arribar a tenir per cirurgia prèvies de microtrasplantament capil·lar o per un altre tipus de cirurgia realitzades al cuir cabellut.

close-form
Dona-li una nova oportunitat al teu pèl. Deixeu-vos les teves dades i comença avui mateix!

Ens comprometem amb els teus resultats.
Som líders en solucions capil·lars a Europa.

👉 Més de 10 anys d’ experiència.

👉 Líders europeus en solucions capil·lars.

👉 T’acompanyem durant tot el procés.