Testimoni d’usuari de pròtesi capil·lar: “Volia provar i veure’m millor”.

A Hair Solution ens enfocem primordialment en la satisfacció de les necessitats de cadascun dels nostres clients, treballem amb productes de qualitat, a preus assequibles i comptem un equip d’estilistes professionals que s’esmerçaran per realitzar la seva feina amb excel·lència, cosa que ens ha portat a ser una empresa líder en el sector. Avui coneixerem el testimoni d’un usuari de pròtesi capil·lar:

Manuel és un malagueny solter de 38 anys, que treballa com a recepcionista d’hotel. Va arribar al centre amb moltes expectatives i una cosa ansiós. La seva transformació va quedar gravada en vídeo per a les nostres xarxes socials i quedem encantats amb la seva personalitat i la confiança que va dipositar en els nostres especialistes per realitzar tot el procés.

Jo no tinc cap tipus de complexos per estar rapat“. Aquesta va ser la resposta que ens va donar Manuel quan vam saber per què havia decidit col·locar-se pròtesis. Va seguir amb el següent:

“Ho decidí només per veure un canvi en mi. Volia provar i veure’m millor. A banda tinc dos anys veient vídeos vostres i em va agradar els bé que queden, són bastants naturals i doncs aquí dieu, me la vaig posar”.

Ens va cridar l’atenció que la seva disposició a col·locar-se una pròtesi era a tall de prova. El que és totalment acceptable i en molts casos recomanable, quan no es té total seguretat de voler fer el pas al canvi, afortunadament és una cosa reversible i molt més econòmica que les altres alternatives disponibles al mercat.

Quines opcions considereu abans de la pròtesi capil·lar?

“Considereu l’empelt però realment no va arribar a res. Ho rebutjà perquè vaig passar almenys per dues operacions per obtenir la densitat desitjada. Cosa que puc obtenir amb una pròtesi capil·lar de manera instantània i sense dolor”.

Eres usuari d’alguna altra solució cosmètica per a l’alopècia, abans de decidir-te per les pròtesis capil·lars?

“De res, porto 4 anys rapat

Com vosaltres sabeu, Hair Solution ofereix una gran varietat de pròtesis estàndard, a més d’oferir el servei d’elaboració de manera personalitzada. En la consulta privada que mantenim amb els nostres nous clients, expliquem quines són les característiques principals de cadascuna de les pròtesis per determinar què és exactament el que desitja i quin s’ajusta al seu estil de vida.

Per a Manuel el més important és “que sigui el més indetectable possible, seguit al que el cabell sigui natural, i per últim la durabilitat”

Et posa nerviós que sàpiguen que portes pròtesis capil·lar?

“Jo al final ho he dit. Al principi no anava a dir res, em posava nerviós la primera impressió… Però crec que ja quan em vegin, s’alteraran dues o tres vegades i ja. No m’importen els comentaris que puguin sorgir, estic preparat”.

Li vam preguntar abans de col·locar-se la pròtesi quines eren les seves expectatives en convertir-se en usuari de pròtesi.

No es com em vaig veure, és una imatge que estic intentant pensar, però la meva expectativa és veure’m molt bé, més jove i que no es noti“.

Estàs conscient de tota la rutina que abasta portar una pròtesi capil·lar, específicament del manteniment?

Ara mateix ho veig una mica complicat, però com tot, les primeres vegades trigarà més, però després amb pràctica ho faré ràpidamentPsicològicament estic preparat… només he d’aprendre a pentinar-me una altra vegada“.

Tots deveu estar conscients que la rutina de manteniment, costa una mica al principi, però tot és qüestió de pràctica. Posem a disposició dels nostres usuaris tutorials privats perquè observin el procés de manera detallada. I si venen amb regularitat al nostre centre, els estilistes sempre estaran disposats a orientar com s’ha de fer.

Estarem encantats de rebre’ls al nostre centre. Si voleu una consulta privada podeu trucar-vos al 910 25 06 59 o escriure a info@hairsolution.es

No oblidin subscriure’s al nostre canal Youtube per veure les transformacions dels nostres clients i seguir-nos a les xarxes socials:

Ig @hairsolution.es

Facebook: hairsolutiones

 

AUTOR

Post relacionats

Micropigmentació capil·lar entorn sanitari a Hair Solution amb Axlor
Micropigmentació capil·lar: La revolució en la cura capil·lar     En el viatge cap a la ...
Llegir més →
Riezu, el Micropigmentador: Transformant l’art de la micropigmentació capil·lar a l’entorn mèdic amb Hair Solution.
  En el dinàmic món de la micropigmentació, la diferència entre l' ordinari i l' extraordinari ...
Llegir més →
Hair Solution, líders en el sector de pròtesis capil·lars.
Som líders en el sector de cosmètica capil·lar, específicament, en les pròtesis capil·lars. Són moltes les ...
Llegir més →
close-form
Dona-li una nova oportunitat al teu pèl. Deixeu-vos les teves dades i comença avui mateix!

Ens comprometem amb els teus resultats.
Som líders en solucions capil·lars a Europa.

👉 Més de 10 anys d’ experiència.

👉 Líders europeus en solucions capil·lars.

👉 T’acompanyem durant tot el procés.