Hair Solution: líders europeus en
solucions capil·lars

sobre-nosotros data-lazy-srcset=

EXPERIÈNCIA

A Hair Solution portem més de 10 anys dedicats a la salut capil·lar

A Hair Solution, comptem amb més de 10 anys d’experiència en el camp de la medicina capil·lar.

El nostre equip d’especialistes altament capacitats ha atès milers de pacients, brindant solucions efectives per a una àmplia gamma de problemes capil·lars.

Ens enorgulleix haver ajudat tantes persones a recuperar la seva confiança i benestar a través dels nostres tractaments d’avantguarda.

Conselleria de Sanitat
Centre Sanitari Autoritzat: CS18960

Tria qui vols ser i descobreix la teva millor versió a través
de la cura capil·lar amb Hair Solution

javier-ross data-lazy-srcset=

Javier Ross, CEO de Hair Solution

En un passat no tan llunyà, un valent emprenedor, ara Director General de Hair Solution, va fundar l’empresa el 2012 després de patir la terrible alopècia en carn pròpia. El dolor i la desmoralització el van empènyer a buscar solucions al mercat, on va descobrir les pròtesis capil·lars. Després de provar-n’una al seu propi cap, es va adonar que a Espanya no existia tal servei i que podia ajudar els qui no tenien alternatives a causa de la naturalesa o gravetat de la seva alopècia.

Així va començar la seva lluita des d’un modest local, però Hair Solution va anar creixent i expandint-se, convertint-se en líder nacional i un referent a Europa en pròtesis capil·lars. Avui dia, l’empresa és un actor principal en solucions mèdiques i estètiques relacionades amb la salut capil·lar, brindant esperança i confiança als seus clients.

Des d’aquells humils començaments, Hair Solution ha demostrat que els somnis es poden fer realitat. El seu fundador ha deixat un llegat inspirador, demostrant que amb passió i dedicació es poden aconseguir grans coses. La història de Hair Solution és un recordatori que sempre hi ha una llum al final del túnel, una oportunitat per florir i brillar, fins i tot en els moments més foscos.

EQUIP MÈDIC EXPERT
El nostre equip mèdic i d'especialista en salut capil·lar és reconegut a nivell nacional i internacional

Els nostres especialistes són referents en el sector i han contribuït a la recerca i desenvolupament de noves tècniques i tractaments capil·lars. Ens esforcem per mantenir els més alts estàndards de qualitat i excel·lència en tots els nostres serveis.

sobre-nosotros data-lazy-srcset=
Quirofano-madrid-clinica-injerto data-lazy-srcset=
ÚLTIMS AVENÇOS TECNOLÒGICS
Avançant en la cura capil·lar amb tecnologia d'avantguarda

A Hair Solution, ens destaquem pel nostre enfocament en l’aplicació de tecnologia d’avantguarda en la cura capil·lar. El nostre compromís amb la innovació ens permet oferir solucions més efectives i resultats sobresortints per als nostres pacients. Estem orgullosos de liderar el camí en la integració de tecnologia i medicina capil·lar per proporcionar experiències de tractament d’avantguarda.

ESTEM AMB TU
Ens comprometem amb els teus resultats i t'acompanyem al llarg de tot el procés

A Hair Solution, ens preocupem profundament per la satisfacció i el benestar dels nostres pacients. El nostre enfocament se centra a oferir un servei personalitzat i de qualitat, brindant atenció individualitzada i escoltant atentament les necessitats de cada persona.

sobre-nosotros-3 data-lazy-srcset=
L'experiència de Roberto amb el seu empelt capil·lar
“El resultat és millor del que m'esperava, a més, estan molt atents a tot el que necessito. Una experiència 10”

Roberto tenia un problema amb les entrades i la corna. Després de pensar-ho molt, es va decidir per Hair Solution i nosaltres li vam fer un empelt de 3200 fol·licles.

Veure experiència completa
L'experiència d'Adam amb la seva pròtesi capil·lar
“Aquest resultat mai no m'ho hauria imaginat, és molt senzill, ho recomano a tothom”

Adam va perdre els cabells quan era jove i ara en complir 50 la seva il·lusió era recuperar-lo per això es va posar en contacte amb Hair Solution perquè l’ajudéssim.
El resultat és espectacular.
En 1 dia va rejovenir més de 10 anys.
Als 50 anys llueix els cabells que sempre van voler.
La pròtesi és indetectable, transpirable i natural.

L'experiència de Julia amb el tractament de mesoteràpia
“He recuperat la brillantor dels meus cabells i ara creix més fort”

La Júlia tenia poca densitat a més d’un pèl molt fi. El dia que arribo ens va dir que això era comú entre les dones de la seva família. Per nosaltres estava clar, ella necessitava un tractament de mesoteràpia i avui dia la Julia està molt feliç amb els seus cabells i continua venint de tant en tant a visitar-nos.
Va recuperar la brillantor i la força dels seus cabells.
Ara els cabells creixen sa.
El tractament és a mida.

close-form
Dona-li una nova oportunitat al teu pèl. Deixeu-vos les teves dades i comença avui mateix!

Ens comprometem amb els teus resultats.
Som líders en solucions capil·lars a Europa.

👉 Més de 10 anys d’ experiència.

👉 Líders europeus en solucions capil·lars.

👉 T’acompanyem durant tot el procés.