SOLUCIONS CAPIL·LARS/MESOTERÀPIA

Rejoveneix, nodreix i enforteix el teu pèl de forma senzilla i segura amb la mesoteràpia de Hair Solution

Prova la mesoteràpia a Hair Solution per rejovenir el teu pèl mitjançant l’aplicació del nostre complex revitalitzant, que inclou combinats de vitamines, minerals i diferents principis actius directament al cuir cabellut.

Tècnica molt segura i no agressiva

Recupera la brillantor, el volum i fol·licles que creies perduts

Estimula el creixement i frena la caiguda

+42.000

persones ja gaudeixen del seu pèl gràcies a Hair Solution

L'experiència de Julia amb el seu tractament de mesoteràpia

“He recuperat la brillantor del meu pèl i ara creix més fort”

Julia tenia poca densitat a més d’un pèl molt fi. El dia que vaig arribar ens va dir que això era una cosa comuna entre les dones de la seva família. Per a nosaltres estava clar, ella necessitava un tractament de mesoteràpia i a dia d’avui Julia està molt feliç amb el seu pèl i continua venint de cop a visitar-nos.

  • Va recuperar la brillantor i la força del seu pèl.
  • Ara el seu pèl creix sa.
  • El tractament és a mida.
experiencia-tratamiento-mesoterapia data-lazy-srcset=

Recupera la brillantor, el volum i evita la caiguda dels cabells

A causa de l’envelliment, estrès i altres múltiples causes, el nostre cos va perdent les vitamines i minerals necessaris per al creixement i manteniment dels nostres cabells.

Mitjançant la mesoteràpia capil·lar aportem aquests components perduts, augmentant també la circulació sanguínia i l’estimulació dels fol·licles del pèl.

QUÈ ÉS LA MESOTERÀPIA?

Una tècnica molt més precisa i efectiva

La mesoteràpia capil·lar és una tècnica que consisteix a aplicar un tractament en diferents zones del cuir cabellut a través de microinjeccions. D’aquesta manera, se t’administra la dosi exacta que necessites, ni més ni menys.

Si vols més informació no dubtis a contactar amb nosaltres perquè puguem donar-te tota la informació.

que-es-la-mesoterapia data-lazy-srcset=

Què vas aconseguir amb la Mesoteràpia?

1

Un cabell més fort i gruixut. Estimula el seu creixement

2

Combat la DHT per revertir el teu estat d’alopècia

3

Frenar la caiguda i recupera fol·licles que creies perduts

4

Rebre tots els vitamines que necessites perquè el teu pèl torni a créixer

Group 181 data-lazy-srcset=
EL MÈTODE HAIR SOLUTION

Resultats visibles des del primer mes

Els resultats comencen a observar-se a curt termini, encara que el major canvi es nota entre els 3 i 6 mesos.

En el primer mes, disminueix la caiguda del pèl de manera molt significativa. Es nota menys greix capil·lar i es redueix, o fins i tot s’elimina per complet, la caspa.

A tot això s’ afegeix que, a partir del tercer mes de tractament, es percep una millora en la densitat capil·lar, ja que la mesoteràpia aporta més gruix als cabells i recupera alguns dels fol·licles deteriorats, que estaven en risc de perdre’ s o que ja no existien.

ELS MILLORS CENTRES

Tenim clíniques pròpies i col·laboradors sota els estàndards de qualitat de Hair Solution

No importa on et trobis. Segur que hi ha un centre Hair Solution a prop de tu. Posa’t en contacte amb nosaltres perquè t’informem en detall.

los-mejores-centros data-lazy-srcset=
Finança el teu tractament amb nosaltres

Ara pots finançar tots els nostres tractaments fins a 60 mesos. Gratuïta fins a 24 mesos.

12 mesos de garantia

Ara acollint-te a algun dels nostres programes, pots tenir garantia de fins a 12 mesos

Preguntes freqüents

La mesoteràpia capil·lar és un tractament que consisteix en l’administració de microinjeccions amb substàncies actives en el cuir cabellut per estimular el creixement dels cabells, millorar la circulació sanguínia i nodrir i enfortir els fol·licles pilosos.

El nombre de sessions serà diferent d’ un pacient a un altre. Un protocol habitual de tractament sol començar amb sessions cada 2 setmanes que posteriorment es van espaiant fins a assolir un manteniment.

La sessió té una durada d’uns 10 minuts aproximadament. Es realitza la neteja de la zona mitjançant antisèptics i es procedeix a la infiltració. No requereix anestèsia ni cal un tractament posterior.

Els resultats no són immediatament visibles Van a dependre de cada persona i el grau de calvicie. Poden començar a observar-se canvis després dels 2-4 mesos de tractament, per la qual cosa és molt important la constància per aconseguir perpetuar els resultats.

Generalment, no és un tractament dolorós ni té efectes secundaris greus. El pacient pot tenir molèsties o certa inflamació lleu a la zona a causa dels micropinxades al cuir cabellut.

A la nostra clínica utilitzem tècniques i productes que minimitzen qualsevol possible molèstia.

El nombre de sessions dependrà del grau d’ alopècia i de les necessitats individuals de cada pacient. En general, es recomana un cicle inicial de diverses sessions seguides de sessions de manteniment. Durant la consulta inicial, el nostre especialista determinarà el pla de tractament més adequat.

La mesoteràpia capil·lar és un tractament segur quan es realitza per professionals capacitats. Algunes persones poden experimentar enrogiment o petits hematomes al lloc de les injeccions, però aquests símptomes solen desaparèixer en un curt període de temps.

Sí, la mesoteràpia es pot complementar amb altres tractaments capil·lars per obtenir resultats més efectius. Durant la consulta, discutirem les millors opcions segons les teves necessitats i objectius.

La mesoteràpia és beneficiosa per a diversos tipus d’alopècia. Tanmateix, l’ efectivitat pot variar segons la causa i grau de la pèrdua de cabells. És essencial realitzar una consulta inicial per determinar si és el tractament adequat per a tu

Després del tractament, és recomanable evitar l’ exposició directa al sol i no rentar els cabells durant un període determinat. El nostre equip proporcionarà totes les indicacions post-tractament necessàries per garantir resultats òptims.

close-form
Dona-li una nova oportunitat al teu pèl. Deixeu-vos les teves dades i comença avui mateix!

Ens comprometem amb els teus resultats.
Som líders en solucions capil·lars a Europa.

👉 Més de 10 anys d’ experiència.

👉 Líders europeus en solucions capil·lars.

👉 T’acompanyem durant tot el procés.