SOLUCIONS CAPIL·LARS/EMPELTS

Dona-li una nova oportunitat al teu pèl amb els empelts capil·lars de Hair Solution

A Hair Solution som especialistes en empelts. Comptem amb un equip mèdic expert en trasplantament de pèl, pioner en la tècnica FUE i que utilitza els últims avenços tecnològics.

Ens comprometem amb els teus resultats

T’acompanyem al llarg de tot el procés.

Finança el teu tractament fins a 24 mesos sense interessos

Conselleria de Sanitat
Centre Sanitari Autoritzat: CS18960

+42.000

persones ja gaudeixen del seu pèl gràcies a Hair Solution

L'experiència de Roberto amb la seva empelt capil·lar

experiencia-roberto data-lazy-srcset=

“El resultat és millor del que m’esperava, a més estan molt atents a tot el que necessito. Una experiència 10.”

Roberto tenia un problema amb les entrades i la cornilla. Després de pensar-ho molt, es va decidir per Hair Solution i nosaltres li realitzem un empelt de 3200 fol·licles.

Pots estar tranquil, ens comprometem al 100% amb els teus resultats

A Hair Solution som conscients del fonamental que és per fer aquest pas i, per això, per a nosaltres és important donar-te tranquil·litat.

Si no obtens el resultat compromès, et garantim realitzar-te un retoc del teu empelt.

Reprodueix vídeo

LA TÈCNICA MÉS AVANÇADA

Equip mèdic experimentat en trasplantament de pèl i pioner en la tècnica FUE


Extracció d’unitats foliculars (FUE)
: és la tècnica més avançada dels empelts.

S’ extreuen les unitats foliculars una a una i acompanyades de les seves estructures perifoliculars sense necessitat de talls. Posteriorment, s’ implanten a la zona que es vol repoblar sense deixar cicatrius. Perquè tinguis més informació, pots veure el vídeo amb l’explicació del Dr. José Úbeda.

Avantatges de les tècniques VA SER

1

No deixa cicatrius, per la qual cosa és molt recomanable per a persones que portin el pèl curt.

2

Altament precisa, si la zona a repoblar no és gaire àmplia o necessites cobrir cicatrius de la tècnica FUSS.

3

És eficient i efectiva quan no tens zones molt poblades de pèl per donar, ja que podem extreure de diferents zones.

4

No hi ha rebuig i ofereix resultats definitius, ja que els fol·licles transplantats i la zona receptora comparteixen característiques genètiques.

EQUIPO DE HAIR SOLUTION

Metge cirurgià a Madrid

ELS MILLORS CENTRES

Tenim clíniques pròpies i col·laboradors sota els estàndards de qualitat de Hair Solution

No importa on et trobis. Segur que hi ha un centre Hair Solution a prop de tu. Posa’t en contacte amb nosaltres perquè t’informem en detall.

los-mejores-centros data-lazy-srcset=

Finança el teu tractament amb nosaltres

Ara pots finançar tots els nostres tractaments fins a 60 mesos. Gratuïta fins a 24 mesos.

12 mesos de garantia

Ara acollint-te a algun dels nostres programes, pots tenir garantia de fins a 12 mesos

Preguntes freqüents

Són diversos. En primer lloc que la caiguda dels cabells s’ hagi estabilitzat, tenint en compte el patró d’ una possible futura pèrdua de pèl. És important conèixer la causa de l’ alopècia i, si s’ escau, tractar-lo convenientment, per tallar la pèrdua de pèl abans de procedir a l’ implant. Després s’ha de determinar la densitat i el nombre d’unitats foliculars disponibles a l’àrea donant (part posterior i lateral del cap), per tal que n’hi hagi prou per cobrir la zona despoblada. Les característiques del cuir cabellut i el pèl també poden condicionar el resultat final.

A més de comptar amb tecnologia d’avantguarda i un equip humà amb àmplia experiència, a Hair Solution tindràs:

  • Cirurgià present en tot moment en la teva intervenció. A diferència d’altres clíniques, els nostres metges no realitzen diverses cirurgies alhora.
  • Seguiment del teu empelt durant 18 mesos, fins a garantir la seva correcta implantació i el millor resultat.
  • Els primers rentats i cures es duran a terme en el nostre spa capil·lar, on no només et tractaran amb el major mim sinó que també tindràs una experiència complementària per als teus 5 sentits.
  • Si després dels primers mesos de la intervenció, observem que hi ha alguna zona que ha quedat desigual, realitzem un retoc per oferir-te el millor resultat.
  • No només cuidem de la part mèdica, sinó que et portarem un snack perquè puguis reprendre forces al llarg del matí.

A Hair Solution, no ens considerem l’opció més barata al mercat. Si estàs buscant preus baixos exclusivament, potser no siguem la clínica adequada per a tu. La nostra filosofia és oferir tractaments de la més alta qualitat amb resultats increïbles. Creiem que la inversió val cada centau quan es tracta de la teva aparença i confiança.

A més, amb la salut dels nostres pacients no ens la juguem. Complir amb els requeriments sanitaris i oferir la millor qualitat és per a nosaltres una cosa que no és negociable.

Cada sessió pot durar entre 4 i 5 hores. Pel que fa al nombre de sessions, dependrà de l’ extensió de la zona que es vol repoblar i la densitat que es vulgui obtenir.

Sí. A diferència d’altres clíniques, els nostres metges no realitzen diverses cirurgia alhora. El doctor que realitzarà tot el procés serà el mateix que has conegut en les teves cites precies i que ha avaluat el teu cas i pots comptar amb que estarà present en tot moment en la teva intervenció.

És convenient, ja que per realitzar l’ implant s’ utilitza anestèsia local.

Cal tenir en compte que en la gran majoria dels casos el pèl trasplantat es caurà després d’una setmana i no tornarà a començar a sortir fins després de tres mesos (uns abans i altres més tard), creixent un centímetre per mes Això suposa que els resultats finals no seran clarament visibles fins transcorreguts almenys 9 mesos.

No. el pèl de la nuca i els laterals del cap estan genèticament programats per no caure mai i mantindran aquesta característica independentment del lloc del cap on s’hagin empeltat.

Si el quipo d’ especialistes que participa en la intervenció de l’ implant de pèl té l’ experiència necessària, sobreviurà gairebé la totalitat d’ unitats foliculars.

No. N’ hi haurà prou amb realitzar les cures habituals que es realitzin amb la resta del pèl, fins i tot pel que fa a l’ ús de productes cosmètics.

Per suposat. De fet es poden repoblar celles, pestanyes, zones de la barba i altres àrees del cos en les quals hagin perdut el pèl, per exemple, a conseqüència d’una cicatriu.

És una cirurgia mínimament invasiva, per la qual cosa les complicacions, gens freqüents, seran sempre lleus: infeccions, inflamació, enrogiment de la pell, etc.

close-form
Dona-li una nova oportunitat al teu pèl. Deixeu-vos les teves dades i comença avui mateix!

Ens comprometem amb els teus resultats.
Som líders en solucions capil·lars a Europa.

👉 Més de 10 anys d’ experiència.

👉 Líders europeus en solucions capil·lars.

👉 T’acompanyem durant tot el procés.