SOLUCIONS CAPIL·LARS/FIBRES CAPIL·LARS

Augmenta la densitat del teu pèl en tan sols 30s amb les nostres fibres capil·lars

Les fibres capil·lars Hair Solution actuen com un densificador natural dels cabells per tal de dissimular els petits signes de calvicie, la poca densitat dels cabells o la pèrdua ocasional.

Indetectables al tacte i a la vista

Queden fixes fins al següent rentat

Porta una vida totalment normal sense preocupar-te

+42.000

persones ja gaudeixen del seu pèl gràcies a Hair Solution

Una forma senzilla, natural i ràpida de recuperar l’aspecte dels teus cabells

El funcionament de les fibres capil·lars Hair Solution és molt senzill: Les fibres naturals estan carregades negativament, mentre que els cabells humans tendeix a estar carregats positivament. Això fa que ambdues càrregues s’atreguin, fent que pèl i fibres es fusionin a la perfecció. Per tot això l’efectivitat i adhesió als cabells de les fibres capil·lars Hair Solution és molt més gran que les fibres de queratina convencionals.

FIBRES CAPIL·LARS HAIR SOLUTION

De què estan fetes les nostres fibres capil·lars?

Les fibres capil·lars de Hair Solution estan fetes a partir de fibres de cotó procedents de l’Àfrica. La Gossypium herbaceum creix a les regions àrides del Marroc i els seus filaments tenen unes propietats molt similars als cabells humans, tant al tacte com a la vista.

fibras-capilares data-lazy-srcset=

Les nostres fibres marquen la diferència

1

Indetectables al tacte i a la vista

2

Origen vegetal 100% naturals

3

Major adhesió que les fibres de keratina

4

Durabilitat: queden fixes fins al següent rentat

5

Menor residu que les fibres convencionals

Tens 8 tonalitats disponibles que pots barrejar per aconseguir el to perfecte per al teu pèl

negro data-lazy-srcset=

Negre

gris data-lazy-srcset=

Gris

rojizo data-lazy-srcset=

Rojizo

rubio data-lazy-srcset=

Rubio

blanco data-lazy-srcset=

Blanc

castano-claro data-lazy-srcset=

Castanyer clar

castano-medio data-lazy-srcset=

Castanyer mitjà

castano-oscuro data-lazy-srcset=

Castanyer
fosc

Preguntes freqüents sobre fibres capil·lars

Les fibres capil·lars de Hair Solution estan fetes a partir de fibres de cotó procedents de la planta Gossypium herbaceum, que creix a les regions àrides del Marroc. Aquestes fibres tenen propietats molt similars als cabells humans, tant al tacte com a la vista.

El funcionament és molt senzill. Les fibres de cotó estan carregades negativament, mentre que els cabells humans tendeix a estar carregats positivament. Aquesta diferència de càrregues fa que es produeixi una atracció mútua, permetent que les fibres i els cabells es fusionin a la perfecció, assolint una aparença natural i una major adhesió als cabells en comparació amb les fibres de queratina convencionals.

Sí, les fibres capil·lars de Hair Solution són segures d’usar. Estan fabricades amb fibres de cotó natural que no causen dany al cuir cabellut ni als cabells. No contenen productes químics agressius i no causen reaccions al·lèrgiques.

No, les fibres capil·lars de Hair Solution estan dissenyades per proporcionar un aspecte natural i discret. Les fibres de cotó es barregen amb els cabells existents, per la qual cosa no es notaran a simple vista. A més, en fusionar-se amb els cabells a causa de les càrregues elèctriques oposades, s’aconsegueix una major adherència, evitant que les fibres es desprenguin fàcilment.

L’aplicació de les fibres capil·lars de Hair Solution és molt senzilla. Simplement escampa les fibres sobre les àrees desitjades dels cabells amb una lleugera sacsejada o utilitzant un aplicador especial. Després, pots pentinar suaument els cabells per distribuir les fibres de manera uniforme. Per a una fixació addicional, pots aplicar un esprai de fixació suau.

Sí, les fibres capil·lars de Hair Solution són compatibles amb altres productes per als cabells, com gels, laques o ceres. Pots aplicar les fibres capil·lars després d’usar aquests productes, assegurant-te que el cabell estigui sec abans de l’aplicació.

Sí, les fibres capil·lars de Hair Solution són resistents a l’aigua. Pots exposar els teus cabells a la pluja, suor o fins i tot nedar sense preocupar-te que les fibres es desprenguin. No obstant això, evita fregar vigorosament els cabells mullats, ja que això podria afectar l’adherència de les fibres.

Les fibres capil·lars de Hair Solution s’eliminen fàcilment en rentar els cabells amb xampú i aigua. Simplement esbandeix els cabells com de costum i les fibres es desprendran sense deixar residus.

Les fibres capil·lars de Hair Solution romanen als cabells fins al pròxim rentat. La seva durada pot variar depenent de la quantitat de fibres aplicades i la freqüència de rentat dels cabells. Per mantenir els millors resultats, es recomana tornar a aplicar les fibres després de cada rentat.

close-form
Dona-li una nova oportunitat al teu pèl. Deixeu-vos les teves dades i comença avui mateix!

Ens comprometem amb els teus resultats.
Som líders en solucions capil·lars a Europa.

👉 Més de 10 anys d’ experiència.

👉 Líders europeus en solucions capil·lars.

👉 T’acompanyem durant tot el procés.