Jornada de Portes Obertes

A Hair Solution estem sempre treballant en pro d’aconseguir la major satisfacció dels nostres clients i ser líders en el sector per la qualitat dels nostres serveis.

Sabem que fer el pas a ser usuari de pròtesi pot ser un tema que us generi molta incertesa, ansietat i dubtes, per això, estem disposats a assessorar de la manera més propera possible les persones interessades a donar un gir a la seva imatge, però que desconeixen les característiques i generalitats dels sistemes capil·lars.

protesis capil·lars hair solution

La jornada de portes obertes és un esdeveniment de gran importància per a Hair Solution, perquè ens aproxima de forma directa als principals temors d’aquells que encara estan indecisos. El nostre principal objectiu és determinar quina és la millor solució per a cada client, d’acord amb el seu estil de vida, situació econòmica i necessitats, en funció del grau d’alopècia.

El nostre centre obre les portes, perquè surt de dubtes i podeu ser testimonis de la naturalitat que ofereix una pròtesi capil·lar. Tindreu l’oportunitat de conèixer un o dos usuaris de pròtesi, que compartiran amb vosaltres el seu testimoni i en quins aspectes els ha millorat la seva qualitat de vida.

portes obertes hair solution

No són jornades merament informatives, sinó que també funcionen com una teràpia de grup que permet l’intercanvi d’informació entre usuaris i interessats, on es pot compartir sense cap tabú totes les inquietuds que suposen patir d’alopècia.

Són molts els estudis psicològics que avalen els beneficis de la teràpia en grup, però és la nostra pròpia experiència amb els clients la que ens demostra que compartir els problemes amb altres persones fa que aquests perdin importància, generin menys ansietat i ajudin a comprendre que és un problema més comú del que es creu.

hair solution protesis capilares hair loss

Per tant, us recomanem acudir a aquest tipus d’esdeveniment on es generen totes les respostes desitjades que ajuden a prendre la millor decisió. Estem segurs que sortireu amb una altra visió i afrontareu els vostres problemes amb altres perspectives.

Les jornades es realitzen durant un dissabte de cada mes i tenen una durada aproximada de dues hores. Els grups són reduïts i la reserva de l’assistència és amb cita-prèvia trucant al 91 025 06 59.

Volem conèixer-vos. No espereu, les places són limitades.

Podeu deixar els vostres comentaris, són molt important per a nosaltres.

Recorda seguir-nos a les nostres xarxes socials per mantenir-te informat de totes les novetats i promocions de Hair Solution.

Per a més informació i reserves:

www.hairsolution.es

+34 91 025 06 59

#YoDecido

AUTOR

Post relacionats

Alopècia androgènica: Causes i tractament
L'alopècia androgènica és una condició mèdica que provoca una pèrdua progressiva dels cabells en homes i ...
Llegir més →
8 raons per triar Hair Solution.
Res arriba per casualitat. Puc demostrar-t'ho amb proves i dades que et faran entendre el perquè ...
Llegir més →
De debò que porto pròtesis capil·lar?
Les pròtesis capil·lars d'última generació. Fa un parell de dècades enrere, les pròtesis capil·lars no eren ...
Llegir més →
close-form
Dona-li una nova oportunitat al teu pèl. Deixeu-vos les teves dades i comença avui mateix!

Ens comprometem amb els teus resultats.
Som líders en solucions capil·lars a Europa.

👉 Més de 10 anys d’ experiència.

👉 Líders europeus en solucions capil·lars.

👉 T’acompanyem durant tot el procés.