Estem de tornada! Les pròtesis capil·lars estan en auge

Ha estat molt el temps sense publicacions però… estem de tornada! Sabem el molt que us agraden els articles i hem decidit reprendre el nostre blog perquè així puguem intercanviar informació, idees, dubtes i molts tips que estem segurs que us resultaran interessants.

Que millor manera de fer-ho que parlant sobre l’auge que estan tenint les pròtesis capil·lars al món i específicament a Espanya. Pot semblar que el nostre silenci es tradueix en un descens al mercat o que el tema ja és cosa del passat, però res més lluny de la realitat… les pròtesis capil·lars poden ara comparar-se amb el vaquer… Van amb tot i mai passaran de moda…

En un període de temps menor a 5 anys, la varietat de solucions capil·lars per combatre l’alopècia, semblen ser -després de les opcions per avançar- els productes que generen més revol, interès i demanda.

I si us sembla que a Espanya es parla molt del tema, estàs en el cert. Però és que ho hem de fer, perquè segons un estudi realitzat per un reconegut centre capil·lar, s’ha determinat que som el segon país amb més calvicie al món, amb un 42,60 % de casos d’alopècia, només per darrere de República Txeca amb 42,79 %. Així que sentiu tranquils, si creieu que només us passava a vosaltres, ara sabeu que són molts els que estan passant per la mateixa situació…

A causa d’això, han augmentat la quantitat de centres capil·lars, perruqueries, barberies i marques que ofereixen diverses solucions per a l’alopècia. Cada vegada són més les opcions a triar entre pròtesis, fibres, trasplantaments, empelts, micropigmentació, pastilles, olis, entre d’altres.

La diversitat d’alternatives es podria considerar com una cosa bona, però el problema és que entre tantes possibilitats no sempre s’acaba prenent la millor decisió. Moltes vegades la falta d’informació, falses expectatives o una mala orientació del professional, es tradueixen en clients frustrats i insegurs amb el seu aspecte, que a la llarga continuen buscant solucions o s’acaben cansant i abandonen la meta.

A Hair Solution hem viscut molt de prop aquesta creixent demanda de clients interessats. Podem dir que, respecte a l’any passat, fins ara, els serveis als usuaris de pròtesis capil·lars del nostre centre a Madrid, van augmentar en un 45%, dels quals el 50% són homes entre 25 i 45 anys, 20% homes entre 45 i 65 anys, 20% dones entre 25 i 45 anys i 10% dones entre 45 i 65 anys. Així mateix, la venda de les nostres fibres capil·lars tant per a clients particulars com professionals del sector ha augmentat en 34% respecte a l’any passat.

Aquest auge de solucions capil·lars es tradueix en creixement per a la nostra empresa, i estarem orientats sempre a complir amb les vostres expectatives de qualitat i servei. A Hair Solution treballem diàriament per seguir creixent, aviat tindrem sorpreses que en el seu moment us contarem…

Per ara, només us podem recomanar que, si esteu pensant a trobar una solució efectiva per als vostres problemes d’alopècia, el primer és que us nodreixeu d’informació de qualitat i busqueu la millor informació professional abans de fer el pas definitiu. Trobar la millor opció que s’adapti a les vostres necessitats d’acord amb l’estil de vida, situació econòmica o entorn, no sempre és fàcil si es fa de manera apressada. Mereix la pena prendre’ns un temps per avaluar les conseqüències de la decisió final.

Estem segurs que ja siguin casos d’alopècia lleu o avançada, a Hair Solution trobareu la vostra solució gràcies al nostre assessorament, servei i qualitat que ens ha caracteritzat al llarg d’aquests 5 anys al mercat, posicionant-nos com una empresa de referència i líder en el sector. Un canvi tan important és preferible fer-ho de la mà dels millors professionals… Els nostres estilistes us guiaran pel millor camí perquè trobeu el que heu estat buscant… la vostra millor versió.

No oblideu deixar els vostres comentaris. Són molt importants per a nosaltres…

AUTOR

Post relacionats

Alopècia androgènica: Causes i tractament
L'alopècia androgènica és una condició mèdica que provoca una pèrdua progressiva dels cabells en homes i ...
Llegir més →
8 raons per triar Hair Solution.
Res arriba per casualitat. Puc demostrar-t'ho amb proves i dades que et faran entendre el perquè ...
Llegir més →
De debò que porto pròtesis capil·lar?
Les pròtesis capil·lars d'última generació. Fa un parell de dècades enrere, les pròtesis capil·lars no eren ...
Llegir més →
close-form
Dona-li una nova oportunitat al teu pèl. Deixeu-vos les teves dades i comença avui mateix!

Ens comprometem amb els teus resultats.
Som líders en solucions capil·lars a Europa.

👉 Més de 10 anys d’ experiència.

👉 Líders europeus en solucions capil·lars.

👉 T’acompanyem durant tot el procés.