Hair Solution, líders en el sector de pròtesis capil·lars.

Som líders en el sector de cosmètica capil·lar, específicament, en les pròtesis capil·lars. Són moltes les hores de feina, empenta, suor i llàgrimes el que ha costat arribar fins on som ara. Però veure el resultat de tot aquest esforç, ens fa pensar que ha valgut la pena. El somni llunyà del fundador de Hair Solution, Javier Ross, ha cobrat vida.

La nova etapa Hair Solution.

Ens endinsem en una etapa concebuda per optimitzar al màxim l’experiència dels clients Hair Solution. Li hem donat sempre la prioritat a la seva satisfacció, perquè sense ella, no hauríem pogut assolir el cim, i encara que estem aquí, ja tenim la mirada posada en el següent repte. Ser líders en el sector de pròtesis capil·lars d’Europa, es diu fàcil, però només ha estat possible per la combinació de qualitat, excel·lència i constància. Hem après dels nostres errors, analitzant les necessitats dels nostres clients i desenvolupant les solucions. Avui podem dir que ens sentim molt orgullosos del que oferim als nostres usuaris.

Centro Hair Solution Madrid
Nou centre Hair Solution Madrid

 

El que va néixer l’any 2015 per una necessitat personal d’un jove somiador, en uns pocs metres quadrats i sense gaire informació disponible, avui és la il·lusió de molts més. Estem felices de comptabilitzar més de 50.000 serveis de col·locació i haver canviat la imatge de més de 10.000 clients. Ara, la nostra seu de Madrid busca ser la referència en el sector, quant a espais de màxim confort i experiències amb un valor afegit, on no només volem millorar la versió dels nostres clients sinó també impactar en el seu dia a dia, amb una sensació de benestar, desconnexió i mim mentre es trobin al centre.

Estem segurs que les pròtesis capil·lars han arribat per quedar-se i el futur és prometedor. Aquest mètode és cada vegada més reconegut, entre les persones que busquen una solució per als diferents tipus d’alopècia, i els qui l’experimenten, comproven que es tracta d’una opció innovadora i l’única que pot oferir resultats òptims de manera immediata, sense passar per quiròfans ni temps de recuperació. El nostre equip seguirà treballant, perquè els sistemes capil·lars siguin coneguts com la primera solució estètica capil·lar del mercat. Així qualsevol persona que es pregunti com dissimular la calvicie o què són les pròtesis capil·lars indetectables, la seva resposta immediata sigui, Hair Solution.

Equip Hair Solution Madrid
Estilistes del centre Hair Solution Madrid

Amb tot això, simplement volem agrair-los per tota la confiança i carinyo que han dipositat en el nostre projecte. Sabem que no va ser una decisió fàcil fer el primer pas al camí de les pròtesis capil·lars i molt menys, mantenir-s’hi, però aquí han estat i això té molt mèrit. Gràcies per decidir fer el salt de la nostra mà i esperem que continuem creixent junts.

Si voleu conèixer el nou centre, els nostres serveis i pròtesis capil·lars, podeu demanar cita a través del 910 25 06 59. També podeu buscar-vos a les xarxes socials com @hairsolution.es i el nostre canal de Youtube. Deixeu els vostres comentaris. Són molt important per a nosaltres!

AUTOR

Post relacionats

Formació professional en pròtesis capil·lars.
"Ser o no ser" o més aviat, "reinventar-se o morir" aquesta és realment la veritable qüestió ...
Llegir més →
Testimoni d’usuari de pròtesi capil·lar: “Volia provar i veure’m millor”.
A Hair Solution ens enfocem primordialment en la satisfacció de les necessitats de cadascun dels nostres ...
Llegir més →
Estem de tornada! Les pròtesis capil·lars estan en auge
Ha estat molt el temps sense publicacions però... estem de tornada! Sabem el molt que us ...
Llegir més →

Deja un comentario

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

close-form
Dona-li una nova oportunitat al teu pèl. Deixeu-vos les teves dades i comença avui mateix!

Ens comprometem amb els teus resultats.
Som líders en solucions capil·lars a Europa.

👉 Més de 10 anys d’ experiència.

👉 Líders europeus en solucions capil·lars.

👉 T’acompanyem durant tot el procés.