Homes amb PÈL VS Homes CALVOS

Un estudi de l’Escola de Negocis Wharton, de la Universitat de Pensilvània, dut a terme per l’investigador Albert Mannes, afirma que els homes sense pèl són percebuts com a més poderosos, masculins i amb més capacitat de lideratge. http://ti.me/1drlely

Jo ni afirmo ni desmenteixo. La veritat que aquest estudi em sembla molt interessant, sobretot perquè ajuda a reafirmar l’autoestima de l’investigador, ja que Albert Mannes, amics, és calvo.

Albert Mannes

Sense necessitat de fonamentar-me en estudis, considero que no tenir pèl no li senti igual de bé a tothom. Potser sona una mica radical, però des del meu punt de vista el més estètic és tenir pèl o en cas contrari, rapar-se el cap. Ja que les mitges tintes, tipus cortinilla Anasagasti, és la pitjor solució per aparentar que tenim alguna cosa de cabells.

Iñaki Anasagasti

Per això us plantegem dues opcions: TENIR O NO TENIR, AQUESTA ÉS LA QÜESTION.

NO TENIR:

Com comentem abans, no a tothom li senti bé rapar-se, per això si decideixes afaitar-te el cap és molt important tenir les següents pautes en compte:

  1. La forma del teu cap. El teu cap ha d’estar proporcionat i tenir una forma arrodonida, en cas contrari altres defectes poden saltar a la vista que abans el pèl cobria. Rostre. El teu rostre no ha de ser gaire allargat ja que en rapar-lo ens allargara més la cara.
  2. Orelles. Si per algun casual tens les orelles de bufall, ¡cura! se’n pronunciaran més.
  3. Nassos i ulls. No tenir pèl exagera les teves faccions, per la qual cosa el teu nas i ulls semblen més grans per la falta de pèl.
  4. No tenir pèl també exigeix unes cures. Tot i que el primer plantejament és pensar que rapar-se és igual a despreocupar-se, mantenir un bonic cap afaitat requereix certes “exigències”:
  • Hauràs d’afaitar-te de manera contínua, ja que si esperes més del degut, s’accentuarà de nou el teu grau d’alopècia.
  • Hauràs de protegir el teu cuir cabellut. Encara que sigui hivern, els raigs del sol cauen directament sobre el teu desprotegit cap. Usa protector solar i, per suposat, gorra i/o barret a l’estiu.
  • També hauràs de rentar-te el cap com tothom. No perquè no hi hagi pèl a la vista vol dir que no sigui necessari rentar-se’l. Els fol·licles segueixen aquí, i generen greix i s’ensumen, per la qual cosa cal rentar-se el cuir cabellut amb un xampú suau i neutre.
  • Algunes persones són propenses a tenir el cuir cabellut gras. Com que no té pèl, aquest problema s’accentua quedant a la vista de tothom, donant una imatge poc atractiva i fins i tot, de vegades, desagradable.

Hi ha molts exemples de famosos rapats molt afavorits. El tema és que són guapos, tant amb pèl com sense, per tant prendre la decisió de passar la ganivetada no suposa córrer cap risc.

D’altra banda hi ha aquells que per causa de l’alopècia han decidit afaitar-se i que saben que els queda bé, ja que abans de començar a perdre el pèl s’havien rapat i es veien afavorits.

Guardiola

Zidane

Fredrik Ljungberg

Si alguna vegada t’has rapat, pots fer-te una lleugera idea de com estaries sense pèl. Però si no has arribat a rapar-te és difícil fer-se a la idea, i menys si tenir la seguretat que ha de quedar-te bé.

TENIR:
Altres enquestes asseguren que les dones consideren més fidels els homes calbs, però que els agraden més els homes amb pèl http://bit.ly/1EC5JkE.

Serà per què els homes calvos no resulten tan atractius?

Són molts els famosos rapats, però molts més els famosos que presumeixen de melena i fins i tot és una de les seves fonamentals senyes d’identitat. Exemple d’això són Mario Di Vaio, Jon Kortajarena, Robert Pattinson, Cayetano Rivera o Andres Velencoso.

Altres famosos amb melenes menys importants però que treuen molt partit al seu pèl són Cristiano Ronaldo, Justin Bieber, Sergio Ramos, Bustamante…

Si aquestes començant a perdre cabells o fa temps que el perds, potser ja t’has plantejat rapar-te en més d’una ocasió, però et dona cosa per si no et queda igual de bé que als famosos que comentem i és normal perquè és bona opció si ets un guaperes però si no, no és tan fàcil travessar.

Si no vols renunciar a la teva antiga imatge, i saps per endavant que no et quedarà bé rapar-te hi ha altres solucions a passar la ganivetada:

Tu decideixes el camí que desitges escollir: tenir o no tenir. Que ningú triï per tu, ni si tan sols la teva genètica.

AUTOR

Post relacionats

Cura de les pròtesis capil·lars a l’estiu
L'arribada de l'estiu significa per a tothom, temps de viatges, vacances, festes, piscina, platja i molta ...
Llegir més →
“Potser no sigui fàcil però segur que mereix la pena”
Sabem que fer el pas per col·locar-te una pròtesi no és tasca fàcil, però ningú va ...
Llegir més →
ABANS DE DECIDIR-TE, INFORMA’T
Si has arribat a aquest article és perquè aquestes preocupat pel teu pèl. Segurament portes temps ...
Llegir més →
close-form
Dona-li una nova oportunitat al teu pèl. Deixeu-vos les teves dades i comença avui mateix!

Ens comprometem amb els teus resultats.
Som líders en solucions capil·lars a Europa.

👉 Més de 10 anys d’ experiència.

👉 Líders europeus en solucions capil·lars.

👉 T’acompanyem durant tot el procés.